Persoonlijke initiatieven

Van diverse kanten bereiken ons persoonlijke initiatieven van donateurs of vrienden nvan PJNS. Wij laten u zien hoe mensen op hun eigen manier geld inzamelen voor onderwijs voor papoeajeugd!

80 jaar

Op 23 november 2011 werd mevrouw B.van de Wiel- van den Berg uit Malden 80 jaar. Dit heeft zij gevierd met familie en bekenden. In plaats van cadeaus heeft zij voor haar verjaardag geld gevraagd voor de Stichting Papoeajeugd naar school, omdat zij de Papoea’s een warm hart toedraagt. Haar actie heeft €900,- opgebracht, dat zij heeft geschonken aan onze stichting. Dankzij deze gift kunnen 10 kinderen een heel jaar naar school.
 Namens de kinderen bedanken wij haar.

In plaats van bloemen

Op 19 september 2011 is de heer Piet Jong overleden. De familie Jong heeft de Stichting Papoeajeugd naar school steeds ondersteunt. De wens van Piet Jong was, om in plaats van veel bloemen geld in te zamelen voor de stichting Papoeajeugd naar school. Deze wens is ingewilligd en heeft een bedrag van €369,35 bijeengebracht voor onze stichting.

Namens de kinderen wensen wij zijn vrouw en nabestaanden nog heel veel sterkte en bedanken wij hen voor hun gift.

Dierenprentenboekjes als steun voor jonge Papoea’s

Hetty van der Kolk heeft de dierenprentenboekjes Ik ben Moniek en Ik ben Scotty geschreven, geïllustreerd en uitgegeven.

Zij woont in Emmen en voelt zich betrokken bij het Papoeavolk. Bij haar op school zat een grote groep jongens uit Nieuw-Guinea. Een oom en tante van haar fungeerden zelfs als gastgezin.

Van elk verkocht boekje gaat €1,- naar de Stichting Papoeajeugd naar school.Hoe u de boekjes kunt bestellen leest u op haar website hettysite.nl.

 

scott11_Small.JPG

Ik ben Scotty van Hetty van der Kolk

PJNS © 2018 Stichting Papoeajeugd naar school ANBI | CBF | Jaarrekening

Ontwerp Muntz | Bouw en hosting ReveNew